Αποστολές

Μεταφέρουμε με ασφάλεια την παραγγελία σας, σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για αγορές άνω των 60€ και έως 25kg τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Για να ισχύσει το παραπάνω, έχετε υπ όψιν πως ο όγκος των εμπορευμάτων μετράει και σαν βάρος. Π.χ. ένας κάδος ζύμωσης μπορεί να ζυγίζει ελάχιστα, όμως για χάρη υπολογισμού των μεταφορικών, έχει οριστεί στα 5 kg. Aντίστοιχες προσαρμογές έχουν όλα τα ογκώδη αντικείμενα, το βάρος των οποίων μπορείτε να το βρείτε στις “επιπρόσθετες πληροφορίες” κάθε προϊόντος.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Συμπληρώνετε πάντα τον ταχυδρομικό κώδικα στο αντίστοιχο πεδίο για τον ορθό υπολογισμό του.

Σε απομακρυσμένη περιοχή (χωριά, ορισμένα μικρά νησιά κτλ), ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για την παράδοσή τους. Π.χ το νησί της Σύμης είναι παραμεθόρια περιοχή της Ρόδου, όπως και το νησί της Θάσου παραμεθόρια περιοχή της Καβάλας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη.

Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Η παράδοση θα γίνεται μεν κατ οίκον, αλλά επί πεζοδρομίου. Σημείωση: H παραλαβή του δέματος και η υπογραφή του συνοδευτικού μεταφοράς στον μεταφορέα, συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα το εσωτερικό του δέματος για τυχόν φθορές στα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία που συνεργαζομαστε, αρκεί να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Aποστολές σε Ευρώπη. 
Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας και στις παρακάτω χώρες της Ευρώπης: