Με BOX-NOW για αποστολές έως 12kg
Δες πως λειτουργεί

Με Acs για αποστολές έως 6kg.



Για μεγαλύτερες και ογκώδης παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες (φορτηγά).
Η παράδοση θα γίνεται επί του πεζοδρομίου της διεύθυνσης που θα δηλώσετε, εκτός από περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί να τις παραλάβετε οι ίδιοι από την μεταφορική εταιρία. Οι πληροφορίες της κάθε μεταφορικής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


Για αγορές άνω των 70€ και έως 20kg τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Για να ισχύσει αυτο, έχετε υπ όψιν πως ο όγκος των εμπορευμάτων υπολογίζεται και σαν βάρος. Π.χ. ένας κάδος ζύμωσης μπορεί να ζυγίζει ελάχιστα, όμως συνυπολογίζεται στο κόστος μεταφορικών και έχει οριστεί στα 7kg. Aντίστοιχες προσαρμογές έχουν όλα τα ογκώδη αντικείμενα, το εικονικό ή πραγματικό βάρος μπορείτε να βρείτε στις “επιπρόσθετες πληροφορίες” κάθε προϊόντος.

Συμπληρώνετε πάντα τον ταχυδρομικό κώδικα για τον ορθό υπολογισμό των μεταφορικών.

Σε απομακρυσμένη περιοχή (χωριά, μικρά νησιά κτλ), ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για την παράδοσή τους ή να χρειαστεί να παραλάβετε οι ίδιοι από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής. Π.χ το νησί της Σύμης είναι παραμεθόρια περιοχή της Ρόδου, όπως και το νησί της Θάσου παραμεθόρια περιοχή της Καβάλας.

Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημείωση: H παραλαβή του δέματος και η υπογραφή του συνοδευτικού μεταφοράς στον μεταφορέα, συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και της άρτια κατάσταση του. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα το εσωτερικό του δέματος για τυχόν φθορές στα προϊόντα.

Aποστολές σε Ευρώπη. 
Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Οι αποστολές συνήθως κάνουν 7 έως 14 μέρες.