Το Beeramatistirio.gr είναι μια 100% Ελληνική εταιρία, που λειτουργεί κυρίως ως ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχοντας τη δυνατότητα παραλαβής της από το φυσικό κατάστημα επί της οδού Μυριοφύτου 76 στο Αιγάλεω.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με σκοπό την εμπορία α υλών και εξοπλισμό οικιακής ζυθοποίησης, με στόχο τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ποιοτική εκπαίδευση στις μεθόδους παρασκευής μπύρας στο σπίτι.

Σήμερα, το Beeramatistirio.gr συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως, όπως Bevie (Grainfather, Mangrove Jacks), Enolandia Srl (Πλαστικός εξοπλισμός) Yakima Chief (Λυκίσκοι), Simsons Malt (Βύνες)  και πολλούς ακόμα, εισάγοντας στην Ελλάδα φρέσκες πρώτες ύλες και πλήρη εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας. Εισάγουμε προϊόντα και εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, εφοδιάζοντας από τον αρχάριο ζυθοποιό μέχρι και τα πιο σύγχρονα μικροζυθοποιία, με τεχνογνωσία και πρώτες ύλες κάθε είδους.

Κύριος στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών μας , παρέχοντας συμβουλές , συνταγές, σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Ως ερασιτέχνες ζυθοποιοί από το 2009, γνωρίζουμε πολύ καλά τη στήριξη που χρειάζονται οι αρχάριοι, γι αυτο μην διστάζεις να μας ενοχλήσεις για την οποια σου απορία

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ακόλουθα:

ΤΗΛ.: 215.55.55.541

@ info(at)beeramatistirio.gr

Μυριοφύτου 76, Αιγάλεω Αττικής τ.κ. 12242

Αφήστε μια απάντηση