Για μικρές αποστολές έως 6kg αποστέλλονται με ACS.

Για μεγαλύτερες και ογκώδης παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες. Η παράδοση θα γίνεται επί του πεζοδρομίου της διεύθυνσης που θα δηλώσετε, εκτός από περιπτώσεις οπου θα χρειαστεί να τις παραλάβετε οι ίδιοι από την μεταφορική εταιρία. Οι πληροφορίες της κάθε μεταφορικής εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για αγορές άνω των 70€ και έως 25kg τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Για να ισχύσει αυτο, έχετε υπ όψιν πως ο όγκος των εμπορευμάτων υπολογίζεται και σαν βάρος. Π.χ. ένας κάδος ζύμωσης μπορεί να ζυγίζει ελάχιστα, όμως συνυπολογίζεται στο κόστος μεταφορικών και έχει οριστεί στα 7kg. Aντίστοιχες προσαρμογές έχουν όλα τα ογκώδη αντικείμενα, το εικονικό ή πραγματικό βάρος μπορείτε να βρείτε στις “επιπρόσθετες πληροφορίες” κάθε προϊόντος.

Συμπληρώνετε πάντα τον ταχυδρομικό κώδικα για τον ορθό υπολογισμό των μεταφορικών.

In Remote areas like villages or far away cities, there may be extra shipping costs that will be charged from shipping company. Example: Island of Thassos is a remote area of Kavala city and Island of Symi is remote area of Rhodos etc

In case of absence, customer must inform beeramatistirio.gr for changing shipping adress. In other case an extra fee will be charged.

Σημείωση: H παραλαβή του δέματος και η υπογραφή του συνοδευτικού μεταφοράς στον μεταφορέα, συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και της άρτια κατάσταση του. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα το εσωτερικό του δέματος για τυχόν φθορές στα προϊόντα.

Shipping to Europe 
Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Οι αποστολές συνήθως κάνουν 7 έως 14 μέρες.