Το Beeramatistirio.gr είναι μια 100% Ελληνική εταιρία, που λειτουργεί κυρίως ως ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχοντας τη δυνατότητα παραλαβής της απ το φυσικό κατάστημα επί της οδού Μυριοφύτου 76 στο Αιγάλεω.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με σκοπό την εμπορία α υλών και εξοπλισμό οικιακής ζυθοποίησης, με στόχο τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ποιοτική εκπαίδευση στις μεθόδους παρασκευής μπύρας στο σπίτι.

Σήμερα, το Beeramatistirio.gr συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως, όπως Hambleton Bard (Better Brew), IMAKE UK (Grainfather, Still Spirit), Enolandia Srl, Mr Malt Srl και πολλούς ακόμα, εισάγοντας στην Ελλάδα φρέσκες πρώτες ύλες και πλήρη εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας. Εισάγουμε προϊόντα και εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, εφοδιάζοντας από τον αρχάριο ζυθοποιό μέχρι και τα πιο σύγχρονα μικροζυθοποιία, με τεχνογνωσία και πρώτες ύλες κάθε είδους.

Κύριος στόχος μας είναι η 100% ικανοποίηση των πελατών μας , παρέχοντας συμβουλές , συνταγές, σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις.

Ως ερασιτέχνες ζυθοποιοί από το 2009, γνωρίζουμε πολύ καλά τη στήριξη που χρειάζονται οι αρχάριοι.

Το ωράριο του καταστήματος για παραλαβή των παραγγελιών είναι:

Ωράριο Λειρουργίας:
Δευτέρα έως Σάββατο 09:30 – 14:00, Τρίτη,Πεμπτη,Παρασκευή και απογεύματα , 18:00-20:00.
Λόγω του LockDown 2, θα ανοίγουμε μόνο τα πρωινά και μόνο για την παραλαβή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

 

Για οποιαδήποτε απορία, τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι τα ακόλουθα:

ΤΗΛ.: 215.55.55.541

@ info(at)beeramatistirio.gr

Μυριοφύτου 76, Αιγάλεω Αττικής τ.κ. 12242

Leave a Reply