Homebrew Contest #1: American Stout

Ο πρώτος διαγωνισμός σπιτικής μπύρας από το The Beer Workshops και το Beeramatistirio, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον τελικό στης 4-5 Μαΐου, για την ανάδειξη της καλύτερης American Stout.

Όσοι έχετε ήδη βάλει μπρος ή πρόκειται να ξεκινήσετε, παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε:

Ο διαγωνισμός αφορά τα στυλ All Grain και ΒΙΑΒ.

Η κρίση των δειγμάτων θα γίνει αυστηρά βάσει των κανόνων του BJCP για το συγκεκριμένο είδος (20Β) οπότε ρίξε μία προσεκτική ματιά και διαχώρισε το είδος από τα υπόλοιπα παρόμοιά του , π.χ imperial stout, sweet stout κτλ.
https://www.bjcp.org/docs/2015_Guidelines_Beer.pdf

Εμείς, για την διαδικασία θα χρειαστούμε 3 μπουκαλάκια 330ml καφέ, χωρίς να τα έχεις σημαδέψει-μαρκάρει, ταπωμένα με μαύρο καπάκι.

Στείλτα στο Beeramatistirio, οδό Μυριοφύτου 76 Αιγάλεω 12242 έως της 04/05/2019, μαζί με την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη:
https://www.bjcp.org/docs/SCP_EntryRecipe.pdf

Οι καλύτεροι θα κερδίσουν:

1. Βιβλίο εκμάθησης “The Handbook of Porters & Stouts: The Ultimate, Complete and Definitive” και μία άδεια χρήσης εφόρου ζωής για το επαγγελματικό πρόγραμμα ζυθοποίησης Beer Smith 3.

2. Eπιτραπέζιο ταπωτικό και 0.5kg Λυκίσκο El Dorado σε pellet.

3. Δωρεάν συμμετοχή σε επόμενο διαγωνισμό.

Κόστος συμμετοχής 15€.

Αγόρασε εδώ το εισιτήριό σου.

Γιατί να συμμετέχω?

Ο διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα στους ερασιτέχνες ζυθοποιούς να ανακαλύψουν το επίπεδό τους, μέσω της κρίσης των δειγμάτων τους από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Κατανοώντας τα λάθη και τις παραλείψεις του τελικού προϊόντος, βελτιώνεσαι τόσο στην τεχνική όσο και στην εξειδίκευση του συγκεκριμένου στύλ.

Το The Beer Workshops και το Beeramatistirio θα διοργανώνουν κάθε τρίμηνο διαγωνισμό σπιτικής μπύρας σε διαφορετικό κάθε φορά είδος για την σφαιρική εκπαίδευση των οικοζυθοποιών.





Αφήστε μια απάντηση