brew challenge

Το Beeramatistirio.gr διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό σπιτικής μπύρας BREW CHALLENGE σε συνεργασία με τη συνεργατική Νανοζυθοποιΐα Πατρών ΚΥΚΑΩ και την Strange Brew !

Τι πρέπει να κάνεις?

Σήκωσε τα μανίκια σου και φτιάξε την καλύτερη American IPA με τη μέθοδο all grain και δες τη συνταγή σου να παίρνει σάρκα και οστά μαζί με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες μικροζυθοποιούς!

Τι κερδίζεις:

Εκτός από την ηθική ικανοποίηση, θα κερδίσεις και μία δωροεπιταγή αξίας 120€ απ το Beeramatistirio.gr για τις επόμενες βρασιές σου, αλλά και 100 φιάλες απ την επίσημη εμπορική έκδοση της νικήτριας μπύρας!

Αν έρθεις δεύτερος ή τρίτος θα πάρεις από 70€ ή 50€ αντίστοιχα σε δωροεπιταγές.

Αν δεν είσαι μέσα στην πρώτη τριάδα, μη σκάς, θα έχεις έκπτωση 20% στα προϊόντα των Strange Brew (Μπλουζάκια – Ποτήρια – Μπύρες).

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής.

 

 

 

 

Πρόσεξε τα παρακάτω:

 • Το διαγωνιζόμενο είδος πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές της American IPA σύμφωνα με τον οδηγό του BJCP (21A).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να ζυθοποιήσει με τον ερασιτεχνικό του εξοπλισμό και όχι σε κάποιο ζυθοποιείο.
 • Δεν επιτρέπεται η χρήση ξηρού εκχυλίσματος στη συνταγή, παρά μόνο για πολλαπλασιασμό της μαγιάς.
 • Το στυλ ζυθοποίησης είναι το all grain/BIAB.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να δηλώσει έως 1 συνταγή.
 • Για κάθε συνταγή, θα πρέπει να εμφιαλώσεις 12 μπουκάλια 500ml καφέ, όπως το συγκεκριμένο και να ταπωθούν με λευκά καπάκια.
 • Τα πρώτα 6 μπουκάλια πρέπει να μας τα στείλεις έως 30/11. Αν περάσεις στους 10 πρώτους, θα χρειαστούμε επιπλέον 6 φιάλες έως τις 7/12. 
 • Κανένα άλλο διακριτικό δεν επιτρέπεται να φέρουν τα μπουκάλια, όπως βουλοκέρι, χαράξεις κτλ.
 • Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει έως της 11/11, απλά αναφέροντάς μας με ένα mail ή στη φόρμα παρακάτω το ονομ/νυμό σου και ότι θέλεις να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό. 
 • Τα δείγματα θα πρέπει να αποσταλούν έως 30/11 στις εγκαταστάσεις μας Δωδεκανήσου 58 Αιγάλεω, τ.κ.12241, μαζί με την αίτηση συμμετοχής την οποία μπορείτε να αποστείλετε και ηλεκτρονικά στο info@beeramatistirio.gr ή και ταχυδρομικώς. Υπάρχει και online δωρεάν πρόγραμμα για να συμπληρώσεις απευθείας στο pdf χωρίς να το τυπώσεις και να το σκανάρεις -> https://www.pdfescape.com/windows/ 
 • Σε περίπτωση δήλωσης συμμετοχής σε ομάδες, το χρηματικό έπαθλο θα αφορά ολόκληρη την ομάδα.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα:

Οι μπύρες θα περάσουν από 2 στάδια βαθμολόγησης.

Στις 1-2 Δεκεμβρίου επαγγελματίες ζυθοποιοί, έμπειροι γευσιγνώστες μπύρας και διακεκριμένοι του είδους, θα δοκιμάσουν, θα κρίνουν και θα καταλήξουν στις 10 καλύτερες συνταγές.

Στις 8-9 Δεκεμβρίου θα διαξαχθεί βραδιά αξιολόγησης όπου με την συμμετοχή των κριτών αλλά και του κοινού, θα διακριθεί η καλύτερη American IPA!

Η ζυθοποίηση της νικήτριας συνταγής θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Δεκέμβριος ’18 – Ιανουάριος ’19, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ζυθοποιίου.

Ο νικητής, καθώς και οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, θα μπορούν να παρεβρεθούν (και να βάλουν ένα χεράκι) την ημέρα του Brewday και της συσκευασίας.

Εφιστούμε την προσοχή στο ιδιαίτερο πακετάρισμα των δειγμάτων κατά την αποστολή τους.

Θυμήσου πως η American IPA πίνεται φρέσκια, οπότε μην αγχωθείς να την ωριμάσεις 😉

 

Τους λυκίσκους λύσατε !

 

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 215.55.55.541 ή παρακάτω:

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση