ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Μεταφέρουμε με ασφάλεια την παραγγελία , στον χώρο που  θα μας υποδείξετε σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλαδα.

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και επιβαρύνει τον αγοραστή.

Για αγορές άνω των 60€ και έως 25kg τα μεταφορικά είναι Δωρεάν.

Για να ισχύσει το παραπάνω, έχετε υπ όψιν πως ο όγκος των εμπορευμάτων μετράει και σαν βάρος. Π.χ. ένας κάδος ζύμωσης μπορεί να ζυγίζει ελάχιστα, όμως για χάρη  υπολογισμού των μεταφορικών, έχει οριστεί στα 5 kg. Aντίστοιχες προσαρμογές έχουν όλα τα ογκώδη αντικείμενα, το βάρος των οποίων μπορείτε να το βρείτε στις “επιπρόσθετες πληροφορίες” κάθε προϊόντος.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Συμπληρώνετε πάντα τον ταχυδρομικό κώδικα στο αντίστοιχο πεδίο για τον ορθό υπολογισμό του.

Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας και το βάρος της.

Σε απομακρυσμένη περιοχή (χωριά, ορισμένα νησιά κτλ), ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για την παράδοσή τους. Π.χ το νησί της Σύμης είναι παραμεθόρια περιοχή της Ρόδου, όπως και το νησί της Θάσου παραμεθόρια περιοχή της Καβάλας.


H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Η παράδοση θα γίνεται μεν κατ οίκον, αλλά επί πεζοδρομίου.

Σημείωση: H παραλαβή του δέματος και η υπογραφή του συνοδευτικού μεταφοράς στον μεταφορέα, συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα το εσωτερικό του δέματος για τυχόν φθορές στα προϊόντα.

Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται το συντομότερο δυνατό και η παραλαβή τους σε χρονικό διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερων.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από την εκάστοτε μεταφορική εταιρία που συνεργαζομαστε, αρκεί να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

 


Aποστολές στην Κύπρο

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας και στο νησί της Κύπρου, μέσω της ACS.
Οι παραγγελίες αναχωρούν από Ελλάδα κάθε Τετάρτη, με άφιξη την ακόλουθη Τρίτη-Τετάρτη. Ως εκ τούτου, καλό είναι να ολοκληρώνετε την παραγγελία σας έως Δευτέρα απόγευμα για να δρομολογείται άμεσα.

Παρακάτω είναι το κόστος μεταφορικών:

1.2kg 7.23€
2.2kg 8€
3.2kg 8.8€
4.5kg 9.70€
5.5kg 10.50€
11kg 16.10€
16kg 22€
21kg 27.50€
26kg 33€
31kg 38.50€
37kg 44€
40kg 49.60€

Για μεγαλύτερες ποσότητες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.